van Heemstra Webdesign

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Meer bezoekers


Om meer bezoekers op je website te krijgen, moet je vindbaar zijn in een zoekmachine als Google, MSN/Live of Vinden.nl. Dit kun je bereiken door zoekmachine optimalisatie (of SEO). Je website wordt sneller gevonden wanneer hij op een nette en duidelijke manier gemaakt is. Ook het gebruik van de juiste zoektermen is een vereiste. Wij helpen u graag bij het optimaliseren van uw website voor zoekmachines, zodat uw website snel gevonden kan worden.

Gebruikersgemak


Er is gebleken dat website die moeilijk in elkaar zitten, niet of nauwelijks worden bekeken. Het is dus van groot belang dat uw website een duidelijke structuur heeft en makkelijk is om op te navigeren. Bezoekers willen graag snel zien waar ze hun informatie kunnen vinden. Wij kunnen u adviseren bij het gebruiksvriendelijker maken van uw websites.

Emailmarketing


Emailmarketing is tegenwoordig een efficiŽnte manier om potentiŽle klanten naar uw website te trekken of bestaande klanten te behouden. Maar veel van deze e-mails bereiken de klant nooit of komen als "ongewenst bericht" binnen. Om dit te voorkomen en uw emailmarketing nog beter te laten verlopen kunnen wij u helpen met het maken, aanpassen of begeleiden van emailmarketing.

Extra functionaliteiten


Heeft u al een website, maar wilt u daar extra functies aan toevoegen? Geen probleem! U kunt bij ons terecht voor het inbouwen van extra websiteonderdelen en zelfs een compleet nieuw uiterlijk van uw website.
Volg ons op Facebook Follow @vanHWebdesign Tweet