van Heemstra Webdesign

Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp

Logo's


Logo's stralen het imago van uw bedrijf uit. Het is daarom belangrijk dat uw logo precies past bij het karakter van uw bedrijf. Het moet een goed herkenbaar, duidelijk logo zijn dat opvalt tussen de andere logo's. Uiteraard kan dit op allerlei manieren vormgegeven worden, zodat er veel ruimte is voor persoonlijke stijl. Zo kan u kiezen voor een strak design logo of juist een wat fleuriger, speelser ontwerp om uw bedrijf te laten zien. Wij gaan graag met u op zoek naar het logo wat bij ˙ past.


Huisstijlen


Naast een logo, kan een goede huisstijl ontworpen worden. Deze huisstijl moet, net als het logo, passen bij uw organisatie. Ook hierbij geldt natuurlijk dat uw persoonlijke wensen centraal staan. Deze huisstijl kunnen wij voor u maken op basis van uw logo, uw website of bijvoorbeeld een folder. Met een huisstijl geeft u een professioneel, duidelijk beeld van uw bedrijf.


Briefpapier


Als uw website eenmaal online is houdt het bij ons niet op. Desgewenst onderhouden wij uw website regelmatig en kunnen wij ook snel en makkelijk extra functionaliteiten bouwen. Ook als u de website weer heel anders wilt hebben, kunt u op ons rekenen.

Graphical Userinterface (GUI)


De websites die wij maken worden met veel zorg en aandacht gebouwd. Voordat ze online gaan, worden ze eerst uitvoerig getest, zodat er geen fouten in zitten. Mocht er onverhoopt toch iets niet helemaal kloppen, dan maken wij dat direct in orde. Uw website is dus van hoge kwaliteit en voorzien van een fout-vrij garantie.


Posters


Onze websites worden speciaal op maat gemaakt voor de klant. Naast dat wij al uw wensen zo goed mogelijk verwezenlijken, denken wij ook mee met de klant. Zo besteden wij ook veel aandacht aan de kleine details die het gebruik van uw website nÚt wat beter maken.


Brochures & Folders


Naast het bouwen van een goede website leveren wij ook een goede service. Het persoonlijke contact met de klant vinden uiterst belangrijk. Zo kunnen wij uw wensen nog beter omzetten in een goed resultaat. U kunt ons 7 dagen per week bereiken per telefoon of email. Zo zorgen wij ervoor dat uw website er altijd mooi bij staat.
Volg ons op Facebook Follow @vanHWebdesign Tweet